ELEGANTIE IN ONTWERP

GEDETAILLEERD KLANKBEELD

LO-Q™ DUBBELLAAGSE KASTCONSTRUCTIE

Alle M-Serie modellen zijn voorzien van een dubbellaags zijpaneel. Elke laag heeft een dikte van 10 mm met hiertussen het speciale door Boston Acoustics ontworpen SDG elastomeer met dempingsfunctie. Dit materiaal gaat interne trillingen tegen en zorgt ervoor dat de conussen onafhankelijk van elkaar werken. Ofwel: er wordt niets aan de muziek toegevoegd en er gaat ook niets verloren.

» Alle kenmerken «

OPTIMALE STABILITEIT

De vloerstaande M340 en M350 luidsprekers maken gebruik van mass-loadingtechnologie en zijn uitgerust met een speciaal ontworpen chassis voor de midrange drivers. In het ontwerp is deze technologie verwerkt in de vorm van vier “vleugels” die resonantiepieken bij hogere frequenties beperken, en een zuiverder, meer akoestisch transparante overgang van tonen in de middelhoge naar hoge frequentie produceren.

» Alle kenmerken «

UNIEKE EWB SOFTDOME TWEETER VOOR EEN ULTRA WIJDE BANDBREEDTE

Alle vloerstaande luidsprekers en boekenplankluidsprekers zijn uitgerust met de zeer befaamde EWB softdome tweeter. Hierdoor wordt het hele middelhoge tot hoge frequentiebereik bestreken voor een vrijwel ongelimiteerd klankbeeld. Een Extended Wide Bandwidth-effect dat alleen Boston Acoustics kan bereiken.

» Alle kenmerken «

STAANDE GOLVEN BEHOREN TOT HET VERLEDEN

Staande golven en daaruit voortvloeiende interferentie zijn een vaak gezien fenomeen bij vloerstaande luidsprekers. Niet bij de M-Serie. Door het gebruik van vier kleinere bass-drivers in de M350 en M340 (in plaats van twee grotere), komen oscillatie en staande golven simpelweg niet voor.

» Alle kenmerken «

LASERGESTUURDE TRILLINGSMETING

Op basis van lasergestuurde trillingsmetingen hebben we uiterst nauwkeurig de optimale positie kunnen bepalen voor de steunconstructies binnenin de kast. Dit ondervangt het probleem van vervelende resonantie en zorgt ervoor dat deze niet enkel naar andere frequenties wordt verplaatst, maar tot een minimum wordt beperkt.

» Alle kenmerken «

EXCLUSIEVE MATERIALEN

In de hele M-Serie worden uitsluitend de allerbeste materialen gebruikt. Het allerbeste qua akoestische prestaties en indrukwekkende uitstraling. Zo is de slanke vorm bijvoorbeeld afgewerkt in een hoogglans zwarte pianolak of een warme walnotenfineer, en beide versies zijn bekleed met luxueus kunstleer. Het resultaat is een gevoel van exclusiviteit en stijl dat niet alleen een lust voor het oor, maar ook voor het oog is.

» Alle kenmerken «

DE BOSTON M-SERIE

DYNAMISCHE ELEGANTIE

Het eerste wat u bij de M-Serie zal opvallen, is stijl. Een zekere elegantie. Een ontwerp dat u niet vaak tegenkomt bij luidsprekers op audiofiel niveau.

Bij het ontwerp van de M-Serie luidsprekers draaide het namelijk maar om één ding: de ideale combinatie van audiokwaliteit en uitstraling.


M-SERIE FAMILIE

HET CONCEPT

M-SERIE 2-KANAALS

STEREO-LUIDSPREKERS

M-SERIE SURROUND

LUIDSPREKERS VOOR ALLE KANALEN

M 350

M 340

M 250

M 25

M Center

M Surround

M Sub